четвер, 08 лютого 2018 12:21

Кредит онлайн

Кредит онлайн
Отримати кредит онлайн в ПАТ "Ідея Банк" дуже просто: потрібно лише заповнити заявку на сайті банку. Фото: Минфин

Багато людей періодично стикаються з ситуацією, коли терміново потрібна велика сума готівки. Якщо з'являється можливість придбати необхідну дорогу річ за помірною ціною або вкласти вдало гроші, упускати зручний момент нерозумно. Грошові кошти можуть терміново знадобитися на ремонт, купівлю побутової техніки, автомобіля, на відпустку, лікування або просто на покупки. У таких випадках може виручити кредит онлайн.

Переваги кредиту онлайн

Онлайн кредит має ряд переваг перед звичайною банківською позикою. Щоб замовити необхідну суму, не потрібно витрачати час на поїздку в банк, очікування в черзі і заповнення бланків. Зробити замовлення можна через інтернет, перебуваючи вдома, на роботі або в транспорті. Позичальникові не потрібно підлаштовуватися під роботу фінансової установи. Він може замовити гроші в будь-який час доби, у вихідні та святкові дні. Оформляти документи на кредит і вносити щомісячні суми можна в будь-якому відділенні банку. Після оформлення позики клієнт має доступ до свого рахунку. Він може стежити за погашенням свого боргу зі смартфона в інтернет-банку. При оформленні кредиту онлайн не потрібно збирати велику кількість довідок.

Умови надання онлайн кредиту в ПАТ "Ідея Банк"

ПАТ "Ідея Банк" кредитує на суму до 200 000 грн без застави і поручительства. Період кредитування клієнт вибирає самостійно. Він може взяти кредит на 6 місяців або більше. Максимальний термін погашення кредиту становить 5 років. Отримати гроші можуть позичальники віком від 23 до 65 років. Щоб оформити кредит онлайн в банку ПАТ "Ідея Банк", потрібно пред'явити тільки паспорт та ідентифікаційний код. Люди пенсійного віку надають пенсійне посвідчення. Позичальники можуть розпоряджатися отриманими коштами так, як вважатимуть за потрібне. Кредитні гроші можна витратити на придбання транспортного засобу, обладнання, меблів або побутової техніки, на ремонт приміщення, організацію весілля або туристичну поїздку. Оплачувати покупки можна в будь-яких торгових точках. Максимальна річна відсоткова ставка розраховується за методикою НБУ. Якщо позику буде взято на 5 років, річна ставка може скласти 21,99% (щомісячна комісія 2,8%). Розрахунок здійснюється індивідуально для кожного клієнта. Якщо протягом 30 днів з моменту оформлення кредиту позичальник надасть документи про цільове використання коштів, фінансова установа надасть йому 10% знижку. Заборгованість можна погашати рівномірно. Кредитні програми в ПАТ "Ідея Банк" розроблені з використанням ануїтетної схеми розрахунків. Позичальник має право достроково погасити кредит без додаткових комісій.

Як оформити онлайн кредит в ПАТ "Ідея Банк"

Щоб замовити кредит онлайн в ПАТ "Ідея Банк", потрібно заповнити заявку на сайті банку. У ній потрібно вказати суму позики, період кредитування, свої особисті дані та мобільний телефон. Онлайн-заявка буде розглянута співробітниками банку протягом 30 хвилин. Вже через 1 хвилину позичальник може отримати смс з попереднім рішенням. Пізніше співробітник банку передзвонить клієнтові і обговорить з ним усі умови оформлення кредиту. Під час укладання договору позичальник підбирає зручний графік щомісячних платежів. Він може змінити дату погашення кредиту. Вносити оплату можна в найближчому відділенні. ПАТ "Ідея Банк" гарантує конфіденційність інформації своїх клієнтів і потенційних позичальників.

Зараз ви читаєте новину «Кредит онлайн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі