четвер, 29 серпня 2013 09:24

Королевська заговорила про суттєве зростання пенсій

Королевська заговорила про суттєве зростання пенсій
Наталія Королевська заявила про перевиконання плану надходжень до Пенсійного фонду.

Пенсійний фонд за січень-липень акумулював додаткові 1,4 млрд грн.

Про це під час спілкування з регіональними ЗМІ повідомила міністр соціальної політики Наталія Королевська.

"Нам вдалося перевиконати план надходжень до Пенсійного фонду. Акумульовані за 7 місяців 1,4 мільярда гривень - це ресурс для подальшого підвищення пенсій", - цитує слова Королевської прес-служба Міністерства соціальної політики.

За словами Королевської, станом на 27 серпня власні доходи Пенсійного фонду становили 106,6 млрд грн - на 6,7 млрд грн більше аналогічного показника 2012 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Покращувачі" за рік не спромоглися підняти зарплату українців навіть на 10%

"Ми йдемо з перевиконанням плану Пенсійного фонду. Якщо така динаміка збережеться до кінця року, то ми зможемо говорити про більш суттєве збільшення пенсій. Ми цей ресурс акумулюємо і нікуди, окрім як на підвищення пенсій, він не буде витрачений", - підкреслила міністр.

Нагадаємо, бюджет Пенсійного фонду на 2013 рік передбачає доходи у сумі 230,3 млрд грн, витрати - 252,1 млн грн. Дефіцит бюджету Пенсійного фонду передбачений у розмірі 21,8 млрд грн, що на 5,4 млрд грн, або 24,8% менше, ніж фактичний дефіцит в 2012 році.

Зараз ви читаєте новину «Королевська заговорила про суттєве зростання пенсій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі