пʼятниця, 09 червня 2017 12:54

Конфісковані кошти Януковича треба спрямувати на соціальні потреби

Конфісковані кошти Януковича треба спрямувати на соціальні потреби
Керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак запропонував створити робочу групу, щоб робити напрацювання щодо розподілу грошей, отриманих від спецконфіскаціі коштів Януковича. Фото: Replyua

Парламентська фракція "Народний фронт" пропонує створити робочу групу для розподілення грошей, отриманих від спецконфіскації коштів Януковича, до якої повинні ввійти депутати коаліції та Уряду.

З такою пропозицією до прем'єр-міністра звернувся керівник фракції Максим Бурбак під час години запитань до Уряду в парламенті.

"Скажіть, будь ласка, може треба створити робочу групу, щоб обговорити разом шляхи, куди будуть направлені ці кошти?" - звернувся Максим Бурбак із запитанням.

Він нагадав, що "Народний фронт" пропонує направити гроші від спецконфіскації на соціально-економічний розвиток країни, на підвищення обороноздатності та соціальні потреби громадян.

"500 млн грн - на будівництво інженерних споруд на кордоні з країною-агресором, 200 млн – на додаткове обладнання по видачі біометричних паспортів, 250 млн - на створення стартапів, щоб наша молодь могла займатись в Україні, а не їхати звідси. Давайте призначимо і створимо таку робочу групу, щоб ми могли такі напрацювання вже зробити", - наголосив керівник фракції.

Зараз ви читаєте новину «Конфісковані кошти Януковича треба спрямувати на соціальні потреби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі