пʼятниця, 18 березня 2011 11:06

Коломойський купив вже другий завод у США - ЗМІ

Коломойський купив вже другий завод у США - ЗМІ

Як повідомляє видання "Коммерсантъ-Украина" у публікації "Приват добув феросплави", група "Приват" купила другий феросплавний завод в США.

Афілійована з акціонером ПриватБанку Ігорем Коломойським Optima Group днями придбала 100% найбільшого в Північній Америці виробника феросиліцію CC Metals & Alloys,.

15 березня трейдер феросплавних заводів групи "Приват" - Felman Trading Inc. - оголосив, що афільована з нею Optima Group придбала 100% виробника феросиліцію CC Metals & Alloys.

У самій Optima Group кужуть, що компанія має спільних власників з Felman Trading. Тепер Felman стане основним дистриб'ютором феросиліцію CC Metals & Alloys. Колишні власники компанії - низка інвесторів, серед яких CCA Acquisition & Holding Inc.

Felman Trading заснована 2008 року. Є трейдером декількох феросплавних заводів в Україні, Грузії, Румунії та США. Компанія забезпечує металургійні підприємства Північної, Центральної і Південної Америки продукцією Нікопольського, Запорізького і Стахановського заводів феросплавів, а також Georgian Manganese (Грузія), SC Feral (Румунія) і Felman Production (США), які контролює група "Приват".

Зараз ви читаєте новину «Коломойський купив вже другий завод у США - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі