субота, 10 червня 2017 01:59

Київські тепломережі передадуть фінській компанії

Київські тепломережі передадуть фінській компанії
Київенерго замінять. Фото: Київ1

Фінська державна енергетична компанія "Fortum" може замінити "Київенерго".

У Гельсінкі відбулася зустріч заступника голови Київської міської державної адміністрації Петра Пантелєєва з віце-президентом фінської енергетичної компанії "Fortum" Хейккі Андерсоном, - повідомляє ABCNews.

Під час зустрічі вони обговорили питання можливих перспектив подальшого управління енергокомплексом Києва в зв'язку з завершенням угоди міста з ПАТ "Київенерго".

"Для нас дуже цінний досвід муніципального управління теплоенергетичного комплексу. Зараз українська столиця знаходиться на стадії стратегічних змін, оскільки завершується угода, яка діяла більше 16 років. Тому дуже важливо врахувати і попередити всі можливі ризики перехідного етапу. Переконаний, що практики наших фінських колег істотно допоможуть нам в цьому ", - зазначив Петро Пантелєєв.

Заступник голови КМДА також зазначив, що в ході зустрічі були підняті питання можливої ​​співпраці між КМДА і компанією "Fortum", як в короткостроковій, так і в довгостроковій перспективі.

"Fortum" - фінська державна енергетична компанія, заснована в 1998 році. Компанія - один з найбільших європейських постачальників теплової та електричної енергії. Фірма здійснює діяльність в скандинавських і балтійських країнах, а також в Польщі.

Зараз ви читаєте новину «Київські тепломережі передадуть фінській компанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі