понеділок, 16 грудня 2013 16:54

Киянка заробила 10 тисяч на написанні листів Діда Мороза

Киянка заробила 10 тисяч на написанні листів Діда Мороза
Фото: motto.net.ua

Киянка Лариса Подолян пише листи від Діда Мороза. Для цього вивчила кілька рукописних шрифтів, усе пише індивідуально і від руки.

"Почала займатися листами три роки тому. Тоді в мене було двоє малих дітей, хотілося їх здивувати. Потрапила випадково на оголошення, що Дід Мороз присилає листи. Я вже й не пам'ятаю, скільки тоді коштував один лист, але коли напередодні всі отримали однаковісінькі листи на друкованому папері, стало дуже образливо. Діти відчули, що їх обманули", - пояснює Лариса.

Жінка має інтернет-магазин. Займається доставкою товарів, вирішила сама продавати листи від Діда Мороза.

"Кожен лист складаю індивідуально. Прошу батьків, які до мене звертаються, написати коротко про дитину, її захоплення й досягнення, хоча б один поганий вчинок, за який їм соромно. Торік жіночка написала, що її трирічна донька всіх кусає, якщо щось не так. Я написала про то в листі, якщо дитина не виправиться, то не отримає подарунків. Кажуть, дитина стала слухнянішою", - зазначила Подолян.

Листи пише на звичайному папері, оформлює їх малюнками із Дідом Морозом, подарунками. Зізнається, у сезон на написання листів списує близько 20 гелевих ручок.

"Дівчаткам пишу різнокольорові листи, хлопчикам - чорно-білі. Іноді батьки просять прислати лист до свят, щоб дитина виправила оцінки, чи щось зробила. Торік прийшло прохання від хлопчика, щоб Дід Мороз написав його брату, щоб він прибрав у своїй кімнаті", - розповідає жінка.

Заявки приймає на телефон та електронну пошту. На період новорічних свят бере відпустку.

"За день відписую до 70 листів. Заявки приймаю з 1 грудня. Усі листи відправляю поштою. За один лист беру від 45 гривень. Найбільше замовлень торік отримала 23 грудня. За день прийшло звернення написати 217 листів. Це якраз було за тиждень до свят. Часто присилають прохання прислати лист на Різдво. Найоригінальніший лист відправляла 5-річній Дівчинці Софії. Подзвонила її сестричка і попросила в Діда Мороза поміняти їй батьків, хотіла щоб батьки стали багатими і купили їй телефон", - каже Подолян.

Торік на написанні листів заробила до 10 тис. грн. На ці гроші з родиною поїхала на відпочинок.

Зараз ви читаєте новину «Киянка заробила 10 тисяч на написанні листів Діда Мороза». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі