четвер, 09 лютого 2012 11:40

Кабмін ухвалив бюджет Пенсійного фонду з "діркою" в майже 10 мільярдів

Кабмін ухвалив бюджет Пенсійного фонду з "діркою" в майже 10 мільярдів

Дефіцит бюджету Пенсійного фонду в 2012 році становитиме 9,705 млрд грн.

Такий показник встановив Кабінет міністрів, затвердивши своєю постановою бюджет Пенсійного фонду на 2012 рік, повідомляє Урядовий портал.

Крім того, дохідна частина передбачена у сумі 212 млрд 198,5 млн грн, видаткова - 219 млрд 703,8 млн грн, залишок коштів на кінець 2012 року - 2 млрд 199,7 млн грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Податкова пообіцяла півроку не "трусити" малий бізнес

"У бюджеті враховано 57 млрд 534,2 млн грн, які надійдуть із державного бюджету на спеціальні пенсійні виплати (державним службовцям, військовим, начальницькому і рядовому складу, ветеранам війни, дітям війни, чорнобильцям тощо), та на покриття дефіциту бюджету", - уточнено у повідомленні Кабміну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні курс євро піднявся ще на 3 копійки, долар стабільний

Також передбачено, що за рахунок власних надходжень бюджету Фонду здійснюється виплата пенсій військовослужбовцям, особам начальницького і рядового складу у розмірі до двох мінімальних розмірів пенсій, а сума, яка перевищує зазначений розмір, - за рахунок коштів державного бюджету.

Зараз ви читаєте новину «Кабмін ухвалив бюджет Пенсійного фонду з "діркою" в майже 10 мільярдів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі