субота, 16 лютого 2013 15:44

"Інтер" взяв кредит на 700 млн грн у банку Фірташа

"Інтер" взяв кредит на 700 млн грн у банку Фірташа
Дмитро Фірташ видав кредит власному каналу. Фото: noviny.su

У ході загальних зборів акціонерів ПрАТ "Телеканал "Інтер" було прийнято рішення про отримання кредиту в ПАТ "Комерційний банк "Надра"", загальна сума якого складе 735 241 000 гривень. Відповідна інформація була оприлюднена акціонерним товариством у п'ятницю, 15 лютого, в загальнодоступній інформаційній базі Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку. У повідомленні сказано, що кредитна лінія надається "Інтеру" для поповнення обігових коштів та інших платежів, які пов'язані з веденням діяльності цього підприємства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Податкова перевіряє "Інтер" навіть після продажу Фірташу та Льовочкіну

Зазначимо, що договір з кредитування був підписаний ще 30 січня, вид кредиту - надання відновлювальної кредитної лінії з траншевим режимом кредитування. Кредит укладений строком на два роки під 11% річних. Для забезпечення кредиту в заставу були надані майнові права за стандартним договором банківського вкладу. Крім того, вже 30 січня була відкрита кредитна лінія, і на рахунок "Інтера" надійшла перша частина коштів сумою 172 413 405 гривень (23,45% від загального розміру кредиту).

Додамо, що співвідношення суми кредиту до загальної вартості активів "Інтера" на початок підзвітного року - 112,5%, а вартість чистих активів емітента, які були розраховані на початок 2013 року - 213 287 000 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Льовочкін разом з Фірташем володітиме "Інтером"

Нагадаємо, 1 лютого стало відомо про те, що компанією GDF Media Ltd був реалізований опціон на покупку 100% акцій телеканалу "Інтер", який належить колишньому віце-прем'єр-міністру України Валерію Хорошковському. Крім того, в повідомленні наголошувалося, що цей договір був підписаний виходячи з вартості всієї медіагрупи "Інтер" - 2,5 мільярда доларів.

Відзначимо також, що "Інтер" зараз входить в трійку найпопулярніших українських телеканалів.

Зараз ви читаєте новину «"Інтер" взяв кредит на 700 млн грн у банку Фірташа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі