четвер, 23 січня 2020 07:55

Гроші Януковича перерахували на рахунки агентства з управління арештованими активами

Гроші Януковича перерахували на рахунки агентства з управління арештованими активами
Гроші Януковича розмістили на депозитному рахунку в Ощадбанку Фото: Факти ICTV

Національне агентство з управління арештованими активами (АРМА) отримало від Міжнародного інвестиційного банку 247,4 млн грн, що належали "сім'ї" Януковича

Їх розмістили на депозитному рахунку в Ощадбанку, повідомляє пресслужба АРМА.

"Ухвалою Печерського районного суду м. Києва від 16 січня 2020 року в управління АРМА передано арештовані активи у вигляді грошових коштів на загальну суму 247 379 311 гривень. Зазначені активи арештовано у справі про відмивання коштів службовими особами ПАТ "Всеукраїнський банк розвитку", пов'язаними з оточенням екс-президента Віктора Януковича", - йдеться у повідомленні.

Якщо судове рішення про конфіскацію вказаних активів ухвалять, накопичені з відповідної суми проценти будуть перераховані до державного бюджету. Депозитний портфель АРМА збільшився у понад 1,5 раза, і тепер складає більш як 620 млн у гривневому еквіваленті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Це реванш: заява родин Героїв Небесної сотні, активістів і військових

За клопотанням Офісу Генерального прокурора 16 січня арештовано та передано в управління Агентству з розшуку та менеджменту активів 247 млн грн, які належать ПАТ "Всеукраїнський Банк Розвитку" та знаходились на рахунках ПАТ "Міжнародний Інвестиційний Банк".

Суд наклав арешт на 247 млн ​​грн оточення колишнього президента Віктора Януковича в Міжнародному інвестиційному банку. Гроші заарештували 13 січня. 16 січня суд ухвалив рішення про передання цієї суми до управління Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, повідомляє пресслужба Офісу генпрокурора.

Зараз ви читаєте новину «Гроші Януковича перерахували на рахунки агентства з управління арештованими активами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі