вівторок, 14 листопада 2006 13:28

Гонорари, які отримують російські зірки

Найвисокооплачуванішими зірками російської естради є Алла Пугачова, її колишній чоловік Філіп Кіркоров, Вєрка Сердючка та Софія Ротару. Недавно до них приєднався ще один співак - Діма Білан. Середні гонорари цих артистів за концерт - від $30 до 40 тис.

Замикають рейтинг із скромними гонорарами від $1,5 тис. за виступ зірки на зразок Прохора Шаляпіна, Саші Айвазова, Кая Метова та інших співаків.

Безперечним лідером по сумах, що заробляє за концерт, серед російських зірок є Алла Пугачова. Її середній гонорар за концерт - від $30 до 40 тис. Приблизно стільки ж заробляє за сольний концерт колишній чоловік Примадонни Філіп Кіркоров.

На одному рівні з екс-подружжям стоять Андрій Данілко в образі Вєрки Сердючки та нев"януча Софія Ротару.

Недавно до четвірки лідерів приєднався ще один співак - Діма Білан. Він у декілька разів підняв свою цінову планку після успішного виступу на "Євробаченні", де зайняв друге місце. Тепер Білан просить за свій виступ до $30 тис., тоді як ще півроку назад він готовий був співати і за $5 тис.

Наступну групу зірок влаштовує від $15 до 30 тис. доларів за концерт. Стільки коштують виступи Ірини Алегрової, Валерії, Лайми Вайкуле, Кристини Орбакайте, "ВИА Гри", Валерія Леонтьєва, Миколи Баскова, Маши Распутіної, Олега Газманова, Вітаса, "Мумій Троля", Земфіри, "Машины времени".

Всі ці артисти, незалежно від зборів за концерт, наперед вимагають виплатити їм гонорар. Єдиним виключенням у цій групі є Валерій Леонтьєв, який працює на касу без всякої передоплати, його гонорар за виступ залежить безпосередньо від кількості глядачів.

Від $10 до 16 тис. просять за виступ у містах Росії Леонід Агутін, Олександр Розенбаум, Володимир Кузьмін, Ігор Ніколаєв, Олександр Буйнов, Анжеліка Варум, Лариса Доліна, Наталія Ветлицкая, Жанна Фріске, Надія Бабкіна, Катя Лель, Наташа Корольова, Лоліта, Жасмін, ціна на концерти якої значно підскочила після скандалу з биттям, Глюкоzа, "Любе", "Дискотека Аварія", "Уму Турман", "Блестящие", "Прем"єр-міністр", "Звери".

Від $7 до 10 тис. за концерт беруть Дмитро Маліков, Лев Лещенко, Юрій Антонов, Михайло Боярський, Борис Моісєєв, Олександр Маршал, Микола Носков, Сергій Мазаєв, Валерій Сюткін, Анастасія Стоцкая, Діана Гурцкая, "ЧАЙФ", "Отпетые мошенники", "А-студио", "Hi-Fi", "Не Пара", група "Ногу свело", ціна якої піднялася після написання саундтреків до декількох кінострічок і проектів, включаючи реаліті-шоу "Останній герой" та фільм "Турецький гамбіт".

Від $5 до 7 тис. заробляють за сольний концерт Олена Апіна, Тетяна Буланова, Лада Денс, Юлія Чичеріна, Віка Циганова, Слава, Свєта, Олексій Глизін, Володимир Маркін, Нарцис П"єр, Стас П"єха, Мурат Насиров, "Іванушки", "Асорті", "Гости из Будущего", "Пропаганда", "Земляни", "Стрелки".

Від $2,5 до 5 тис. видають за концерт Олександру Барикіну, Владу Сташевському, Найку Борзову, Марині Хлебніковій, Наталії Гулькіній, Віктору та Ірині Салтиковим, Юлії Савічевій, Лінді, "Самоцветам", "Краскам", "Вирусу".

Від $1,5 тис. замовники готові платити за виступ Прохору Шаляпіну, Саші Айвазову, Ка. Метову, Алісі Мон, Олені Перовій, не дуже популярним солістам "Фабрики Зірок" і більш менш відомим ВИА типу "Поющие Сердца", "Красные Маки", "Веселые Ребята", повідомляє Фактnews.

Зараз ви читаєте новину «Гонорари, які отримують російські зірки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі