понеділок, 07 жовтня 2024 21:52

Голова правління Укрзалізниці написав заяву. ЗМІ назвали майбутнього нового керівника

Євген Лященко написав заяву про складання повноважень голови правління акціонерного товариства "Укрзалізниця".

Агентство "Укрінформ" із посиланням на джерела в УЗ повідомило, що новим головою правління, ймовірно, стане керівник пасажирського напрямку УЗ Олександр Перцовський.

Про заяву Лященка УЗ повідомила у понеділок, 7 жовтня.

"До наглядової ради АТ "Укрзалізниця" надійшла заява від Євгена Лященка про дострокове припинення повноважень голови правління. Наглядова рада має намір розглянути заяву найближчими днями та прийняти всі необхідні рішення відповідно до діючих процедур", - сказали.

Автор: Facebook.com/Ukrzaliznytsia
  Євген Лященко став головою правління Укрзалізниці у березні 2023 року
Євген Лященко став головою правління Укрзалізниці у березні 2023 року

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шмигаль прокоментував нові призначення в уряді

Лященко продовжуватиме працювати у команді УЗ у статусі члена правління s відповідатиме за фінанси до березня, повідомив Укрінформ.

Автор: Facebook.com/oleksandr.pertsovskyi
  Новим головою правління УЗ, ймовірно, стане Олександр Перцовський, повідомив Укрінформ
Новим головою правління УЗ, ймовірно, стане Олександр Перцовський, повідомив Укрінформ

"Від Перцовського очікують пришвидшення оновлення пасажирських вагонів та вантажних локомотивів, розбудову прикордонної залізничної інфраструктури. Один з перспективних планів - уніфікація колійного господарства і рухомого складу із європейським, розповідають джерела в УЗ", - пише Укрінформ.

За даними джерела Укрінформу, очікуються й інші зміни в керівництві УЗ. Кількість членів правління планують зменшити з восьми до семи.

Торік у березні Кабінет міністрів ухвалив рішення про призначення Лященка головою правління Укрзалізниці - терміном на два роки.

До цього Євген Лященко був фінансовим директором компанії "Медіа Група Україна" олігарха Ріната Ахметова, директором холдингу, частини медіабізнесу групи SCM Ахметова. Працював там до 2019 року.

Лященка призначили членом правління УЗ у жовтні 2021 року. Відповідав за фінансовий блок питань у компанії.

Зараз ви читаєте новину «Голова правління Укрзалізниці написав заяву. ЗМІ назвали майбутнього нового керівника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі