середа, 25 лютого 2015 14:44

Глава "Газпрому" написав листа Коболєву з погрозами

Глава "Газпрому" написав листа Коболєву з погрозами
Олексій Міллер. Фото: nashavengriya.ru

Глава "Газпрому" Олексій Міллер написав листа голові "Нафтогазу" Андрію Коболєва з приводу поточної ситуації з поставками газу на Україну.

Як стало відомо виданню "Інтерфакс", в листі, зокрема, зазначається, що при поточних умовах поставки в Україну передплаченого обсягу зможуть тривати ще орієнтовно протягом трьох діб.

У листі Міллер нагадує, що відповідно до контракту між "Газпромом" і "Нафтогазом" для поставок використовуються точки входу газу в Україну - Прохорівка і Платово на південному сході цієї країни.

Міллер просить у листі підтвердити озвучену раніше усно "Нафтогазом" умову здійснювати подальшу передоплату за газ виключно у разі припинення поставок газу "Газпромом" в райони Донецької і Луганської областей через вищезазначені пункти поставок.

Одночасно глава "Газпрому" підкреслює в листі, що у разі відсутності передоплати поставки газу в Україну здійснюватися не будуть.

Зараз ви читаєте новину «Глава "Газпрому" написав листа Коболєву з погрозами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі