пʼятниця, 02 жовтня 2020 15:28

Газ для населення: хто з постачальників пропонує найнижчий тариф у жовтні

У жовтні найдешевший газ пропонує "ВЕК Палівенерго" в рамках тарифу "Сезонний". З 1 жовтня до 30 квітня кубометр коштує 4,5 грн. Споживач самостійно обирає, скільки газу купувати. Однак за нього доведеться заплатити одразу. Понаднормове використання оплачуватимуть за ринковою ціною.

Подібна пропозиція є в Нафтогазу - тариф "Річний". З кінця вересня ціна залишилася незмінною - 5,24 грн за куб. Водночас за газ можливо розраховуватися щомісяця рівними частинами протягом року, пише gazpravda.com.ua.

Автор: gazpravda.com.ua
  Споживачі можуть обирати постачальника, в якого будуть купувати газ.
Споживачі можуть обирати постачальника, в якого будуть купувати газ.

Тариф "Прогнозований" без передоплати пропонує газопостачальник "Асканія Енерджі". Це 5,5 грн за куб з жовтня по квітень за умови підключення до 25 жовтня. Альтернативний тариф "Економний" передбачає ціну 5,25 грн за куб, але за умови повної передоплати. Понаднормові обсяги в обох тарифах треба оплачувати за ринковими цінами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна назбирала рекордні запаси газу

Тариф "Тепла оселя" від компанії ETG.UA розрахований на 6 місяців. Ціна - 5,9 грн за куб. м газу. Газопостачальна компанія TAS Energy пропонує газ на 6 місяців по 5,97 грн за куб. Оплата – по факту споживання.

Регіональні газзбути до опалювального сезону пропонують тариф "Твоя енергонезалежність" - 5,5 грн за куб. Але після 30 вересня підключитися до нього вже не можна.

В Україні з 1 серпня запрацював ринок газу для населення. Споживачі можуть обирати постачальника, в якого купуватимуть газ. Такі компанії зобов'язані публікувати ціну на ресурс на наступний місяць за 5 днів до його початку.

Зараз ви читаєте новину «Газ для населення: хто з постачальників пропонує найнижчий тариф у жовтні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі