понеділок, 11 червня 2012 15:53

Футболки з "Євро 2012" дешевше купувати в інтернеті
9

У офіційній фан-зоні всі сувеніри набагато дорожчі
Фото: Фото: Анна Усік
У переході неподалік купити футболку можна вдвічі дешевше
М'яч коштує 120-150 гривень
Одяг переважно весь синтетичний - такі сувеніри за кордоном продають дуже дешево

В офіційному магазині сувенірів та одягу "Євро 2012" на столичному Хрещатику людно. За 200 грн або 20 євро тут можна придбати футболку або шарф. На 120-150 грн – футбольний м'яч.

"Поміряйте оцю червону з написом "Іспанія", - продавець пропонує 42-річному Андрію Омельчуку. – Вона вам пасуватиме".

Дівчина подає на вибір дві футболки розмірів ХL і ХХL.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Попова погрожують засудити ЗМІ, які пишуть погане про готовність до Євро-2012

"Я не хочу футболку Іспанії, бо за Італію вболіваю, - Андрій відмовляється приміряти одяг. Приглядається до жовтого шарфу з написом "Lviv".

"Чого ж у вас все таке дороге і синтетичне, - Андрій общупує руками синтетичні шарфи і футболки. – Воно ж після першого прання розлізеться. Був в Іспанії і Німеччині. Там такі футболки всього 5 євро коштують. Навіть у надто дорогій Данії за футболки не дорожче 10 євро платять".

Швед Мартін купує синю футболку з написом "Євро 2012. Україна – Польша". Розраховується кредитною карткою. Продавець Вадим пропонує йому придбати шарф та іншу символіку шведської Збірної.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Попов обміняв відкриття фан-зони в Києві на відкриття Євро-2012 у Варшаві

"Продажі йдуть мляво, - каже Вадим. – Міряють футболки часто, але купують одну з п'яти. Але мій знайомий торгує пивом навпроти. Каже, продажі теж не високі. Люди виходять за межі фан-зони і купують пиво на 10 гривень дешевше. У переході і футболку за 60 гривень можна купити. В інтернеті продають по 99 гривень. Купуєш дві, третю привезуть у подарунок".

У магазин заходить Максим Попенко з Москви. Купує 5 футболок – дві для себе, по одній для брата, батька і свекра. Платить 1 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Англійці в захваті від українського пива, а французи - від шоколаду

"Футболка залишить найкращу пам'ять про чемпіонат, - вважає Максим. – Її можна носити усе літо. Одягати навіть взимку під теплий светр. У нас такі футболки втричі дешевші. Але це не цікаво, купити футболку з Євро у Москві. Чемпіонат же у вас відбувається".

Зараз ви читаєте новину «Футболки з "Євро 2012" дешевше купувати в інтернеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі