понеділок, 28 березня 2011 12:52

Фонд держмайна передав росіянам акції "Луганськтепловоза"

Фонд держмайна передав росіянам акції "Луганськтепловоза"

Фонд державного майна (ФДМ) України і ЗАТ "Управляюча компанія "Брянський машинобудівний завод" (РФ), що входить в "Трансмашхолдинг", підписали акт прийому-передачі пакета 76% акцій ВАТ" ХК "Луганськтепловоз".

Як повідомила прес-служба ФДМ, про підписання цього акту Фонд повідомив компанію-реєстратора ВАТ "ХК "Луганськтепловоз", що має внести відповідні зміни до реєстру ВАТ, зарахувавши акціонером 76% акцій ЗАТ" КК "Брянський машзавод".

"Про зміни в реєстрі ФДМ повідомить відразу після отримання інформації від реєстратора", - йдеться у повідомленні.

Договір купівлі-продажу пакета акцій ВАТ "ХК "Луганськтепловоз" був підписаний між ФДМ і ЗАТ" КК "Брянський машзавод" ще 29 червня 2010 року.

Постановою Господарського суду Києва 21 березня затверджено мирову угоду, в рамках якої на виконання розпорядження уряду, російський інвестор отримує 76% "Луганськтепловозу", а сторони звільняються від взаємних грошових вимог.

"Луганськтепловоз" випускає магістральні і маневрові тепловози, дизель-і електропоїзди, трамваї, поворотні кола, запчастини для залізничного транспорту.

Основні замовники - "Укрзалізниця" і Російські залізниці.

У 2010 році холдинг збільшив обсяг виробництва в 2,3 рази порівняно з 2009 роком - майже до 1 млрд грн.

Зараз ви читаєте новину «Фонд держмайна передав росіянам акції "Луганськтепловоза"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі