вівторок, 21 квітня 2020 15:29

Експерти пояснили, чому зараз вигідно скуповувати валюту

Експерти пояснили, чому зараз вигідно скуповувати валюту
Курс повинен продовжити зниження ще на 15-20 коп., ближче до 27 грн. Фото: pixabay.com

Долар і євро суттєво подешевшали після Великодня. Аналітики ринку валют зробили прогноз того, як буде розвиватися ситуація з посиленням гривні до травневих свят. Усі експерти кажуть, що наступного тижня краще не здавати, а купувати валюту як засіб накопичення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зросла мінімальна допомога в разі безробіття

"Курс повинен продовжити зниження ще на 15-20 копійок, ближче до 27 гривень, – деталізував керівник відділу аналітики ГК Forex club Андрій Шевчишин. - Саме в цей момент є сенс купити валюту. А ось тим, хто хоче її здати, краще це робити відразу після Великодня, курс долара в цей час буде вище, ніж ближче до травневих свят".

Цього тижня курс долара не зростатиме. Про це заявляють економічні експерти. Ділова активність, пов'язана з купівлею і продажем валюти на міжбанківському ринку, не встигне розвернутися, тим більше що вона через карантин і так упала в рази. Тому курс готівкового продажу залишиться в коридорі 27-27,5 грн приблизно посередині. Про це говорить член Економічного дискусійного клубу Олег Пендзин.

Зараз ви читаєте новину «Експерти пояснили, чому зараз вигідно скуповувати валюту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі