пʼятниця, 04 жовтня 2024 22:13

Експерти назвали 10 криптовалют, які найкраще придбати зараз

Експерти назвали 10 криптовалют, які найкраще придбати зараз
Експерти назвали 10 криптовалют, які найкраще придбати зараз. Фото: youtube.com

Експерти з Coincodex проаналізували 200 криптовалют, оцінюючи їх за такими критеріями, як ліквідність, доступність, технологія, лідерство в галузі, токеноміка та інші ключові фактори, і визначили десять найбільш привабливих для купівлі на даний момент.

1. Bitcoin

Ціна Bitcoin зростає три тижні поспіль - вперше з січня 2024 року. Одним із показників позитивних настроїв серед інвесторів є збільшення вкладень в Bitcoin ETF, яке минулого тижня досягло $1,1 млрд. Зростання ціни біткоїна частково зумовлене зниженням процентної ставки Федеральною резервною системою США на 0,5% та очікуванням фіскальних стимулів від Народного банку Китаю, зазначили експерти.

За останню добу вартість Bitcoin зросла на 1,23%, досягнувши $61 136 на вечір 4 жовтня.

2. Sky

Після нещодавнього ребрендингу Maker на Sky, цей популярний DeFi проєкт привернув значну увагу. Кількість стейблкоїнів USDS від Sky зросла до майже $500 млн в обігу. Sky планує тісну співпрацю з протоколом кредитування Aave, що дозволить власникам USDS отримувати винагороди за збереження своїх активів.

Sky також готується до запуску на платформі Solana, що зробить його першим децентралізованим стейблкоїном із винагородами на цій блокчейн-платформі. За останні 24 години вартість Sky зросла на 1,56%, досягнувши $1449,39.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Bitcoin впав нижче $56 тис. і потягнув за собою всю крипту

3. Celo

Celo зараз переходить з блокчейну рівня 1 на рівень 2, який працюватиме поверх Ethereum. Платформа вже досягла значного збільшення використання стейблкоїнів, зокрема середнього показника близько 700 тис. активних адрес за останні 7 днів.

Попит на транзакції на Celo, зокрема через такі застосунки, як Minipay і Valora, значно зріс, що допомогло платформі кинути виклик Tron як найпопулярнішій для стейблкоїнів. За останню добу вартість Celo зросла на 4,27%, досягнувши $0,651428.

4. Ethereum

Експерти з Coincodex зазначають, що Ethereum залишається однією з найперспективніших криптовалют для короткострокових інвестицій, оскільки очікується запуск Ethereum ETF на ринку США. Після схвалення SEC заявок бірж на ETF Ethereum, вартість ETH помітно зросла до приблизно $3900, проте пізніше дещо знизилась. Прогнозується, що з початком торгів ETF на Ethereum ринок знову покаже значний ріст.

За останні 24 години ціна Ethereum зросла на 3,06%, досягнувши $2388,08 увечері 4 жовтня.

5. Solana

Кінець вересня був важливим для Solana, зокрема завдяки конференції Breakpoint у Сінгапурі, де було оголошено низку новин, які підтверджують подальший розвиток екосистеми. Найбільш помітною є поява прототипу клієнта Firedancer Solana в основній мережі, що готує основу для його масштабного розгортання та покращення продуктивності блокчейну.

Крім того, Solana Mobile анонсувала новий крипто-дружній телефон Seeker, який стане наступником телефону Saga, випущеного у 2023 році. Очікується, що Seeker з'явиться в середині 2025 року, і вже є 140 тис. попередніх замовлень на цей пристрій.

За останні 24 години вартість Solana зросла на 5,02%, досягнувши $141,94 на вечір 4 жовтня.

До десятки найкращих криптовалют для купівлі зараз, за версією Coincodex, також увійшли Toncoin, Aptos, Uniswap, XRP та Kaspa.

Наприкінці наступного року ціна на Bitcoin може підскочити до $1 млн.

Ось який сценарій розвитку ціни на цифрове золото на 2024-2027 роки він бачить:

Жовтень 2024: традиційно успішний місяць для крипторинку. Bitcoin досягає позначки $70,000...

Зараз ви читаєте новину «Експерти назвали 10 криптовалют, які найкраще придбати зараз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі