понеділок, 05 червня 2017 10:43

Експерт розповів, скільки буде коштувати відпочинок на морі

Експерт розповів, скільки буде коштувати відпочинок на морі
Найдорожчі курорти в Одесі та в Одеській області обійдуться в 1000 гривень з людини.Фот:travel.tochka.net

Цього року відпочинок на морі обійдеться мінімум 350 гривень з людини на день. Найдорожчі курорти в Одесі та в Одеській області обійдуться в 1000 гривень з людини.

"Відпочинок подорожчав через ріст мінімальної зарплати та комунальних послуг. Ціни виросли на третину. Найдешевше ліжко-місце буде коштувати 60 гривень на добу. Але тим, хто їде на такі умови треба розраховувати, що то голі стіни, часто зроблені з гіпсокартону. Туалет надворі, а душ нагріватиметься під сонцем", - розповів Gazeta.uaтуристичний експерт Андрій Рожко.

Цього року найбільш туристів поїдуть відпочивати в Одеську область. Найменше на Херсонщину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укрзалізниця запускає прямий потяг до двох чорноморських курортів

"Такий розподіл зв'язаний із транспортним сполученням. Приміром, щоб дістатися Азовського моря на Херсонщині слід їхати потягом до Новоолексіївки, а його скоротили. Замість нього їде потяг на Генічеськ, квитки на який вдвічі дорожчі. Для родини це відчутно, тому вони не поїдуть. Найкраще транспортне сполучення з Одесою. Але, найбільше сімейних путівок продаємо в Затоку, Кароліно- Бугаз та Грибівку", - продовжує Рожко.

Номер без зручностей цього року обійдеться у 200 гривень. Зі зручностями та сучасними меблями 700 гривень на трьох людей за добу. Харчування на особу обійдеться в 150 гривень на день в економ- варіанті та 400 гривень з харчуванням у ресторані.

Зараз ви читаєте новину «Експерт розповів, скільки буде коштувати відпочинок на морі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі