понеділок, 02 березня 2020 12:00

Дубілет знайшов спосіб економити на державних закупівлях

Дубілет знайшов спосіб економити на державних закупівлях
Міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет: "Державні органи будуть єдиним фронтом у перемовинах з підрядниками. Бюджету вдасться більше економити". Фото: file.liga.net

В Україні запустили реформу, щоб зробити держзакупівлі прозорими. Від березня паливо, папір, канцелярію та офісне обладнання міністерства купуватимуть централізовано.

"Закупівлями займатиметься менша кількість людей, але більш професійних. Крім того, проводитимемо періодичне тестування на поліграфі, або детекторі брехні, людей, які прийматимуть рішення щодо закупівель", - написав у Facebook міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українцям пообіцяли 14 млрд грн: хто отримає гроші

Наголошує, що державні органи будуть єдиним фронтом у перемовинах із підрядниками. Бюджету вдасться більше економити.

"До кінця року плануємо перевести майже всі закупівлі через єдиний центр. Також приєднати до проєкту не тільки міністерства, але й інші органи виконавчої влади", - додав Дубілет.

Міністр Кабміну Дмитро Дубілет для нотаріусів запровадив додаткову автентифікацію за допомогою Google Authentificator. Це дасть змогу знищити рейдерство в цій сфері, вважають в уряді.

Зараз ви читаєте новину «Дубілет знайшов спосіб економити на державних закупівлях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі