вівторок, 16 липня 2019 17:26

Дубілет пояснив, як боротися з корупцією

Дубілет пояснив, як боротися з корупцією
За словами Дмитра Дубілета, найкращі рішення для боротьби з корупцією - технології. Фото: KP.UA

Треба боротися не тільки з наслідками корупції. Варто шукати причини її виникнення, каже співзасновник Monobank Дмитро Дубілет. Його запросили взяти участь у проектах боротьби з корупцією в Україні.

"Найкращі рішення для боротьби з корупцією - технології. Один із проектів, який ми зараз ведемо, це боротьба з рейдерством, боротьба з тим, що в реєстрах Мін'юсту з нерухомості і по бізнесу просто змінюються власники. Це одна із причин, через які Україна не отримує інвестиції та чому західні банки бояться заходити в нашу країну", - пояснив Дубілет, передає "Економічна правда".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розробник Приват24 отримав посаду в СБУ

Він додав, що держава спрямовує зусилля на боротьбу з "чорними інвесторами". Водночас треба використовувати правильні технології.

"Це не обов'язково діджіталізація. Технології - це правильні бізнес-процеси. Якщо їх побудувати, то в СБУ буде менше роботи", - зазначив Дубілет.

Колишній директор із інформаційних технологій Приватбанку, співзасновник Monobank Дмитро Дубілет став радником в о голови СБУ Івана Баканова. Раніше Дубілет повідомив, що візьме участь у декількох проектах по боротьбі з корупцією в Україні в якості експерта з інформаційних технологій.

Зараз ви читаєте новину «Дубілет пояснив, як боротися з корупцією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі