четвер, 22 листопада 2018 11:01

Де українцям заробити перед новорічними святами

Де українцям заробити перед новорічними святами
Є вакансії для акторів на роль Діда Мороза та Снігурки. Їм пропонують роботу на дому, в дитячих садках, на корпоративах. Фото: Українські Новини

В Україні побільшало вакансій для тих, хто хоче заробити перед новорічними святами. Активно шукають пакувальників солодких подарунків. Їм обіцяють зарплату 10-12 тис. грн і безкоштовне житло.

Зріс попит на продавців у торгових точках на новорічних ярмарках. У Білій Церкві за 5 год. роботи у другій половині дня обіцяють від 200 до 600 грн. У Києві продавати новорічні сувеніри пропонують за 200 грн у день плюс 5% від продажів. У середньому виходить 800-1000 грн, передає Сегодня.

Є вакансії для акторів на роль Діда Мороза та Снігурки. Їм пропонують роботу на дому, у дитячих садках, на корпоративах. Потрібно мати досвід роботи аніматором, костюми та готові сценарії для різних випадків. Зарплата договірна. Минулоріч за замовлення платили 200-1000 грн.

Минулого року найбільш затребуваними перед новорічними святами були відеооператори. Щоб зняти свято, українці платили у середньому 827 грн. Найбільше вакансій для них пропонували з середини та до кінця грудня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали гонорари українських зірок на корпоративах

"Популярною стає доставка продуктів і готової їжі перед святом. За послуги кур'єра 2017-го українці віддавали у середньому 100 гривень, а кухарів - 425 гривень. Цьогоріч вартість доставки істотно не зросте. Щоправда, приготувати їжу стане дорожче - близько 680 гривень", - каже керівник відділу маркетингу Kabanchik.ua Ольга Сорока.

Без роботи перед Новим роком не залишаться швачки. У середньому пошив святкових костюмів минулоріч коштував 370 грн, цьогоріч може коштувати близько 700 грн.

За ремонт гірлянд українці готові заплатити 260 грн.

У Карпатах готелі масово підвищують ціни на новорічні свята. Номери на 6 днів здають від 21 тис. грн. Покращений напівлюкс можна зняти за 25 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Де українцям заробити перед новорічними святами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі