середа, 09 грудня 2020 10:39

Де найдешевше зняти квартиру на Новий рік

Де найдешевше зняти квартиру на Новий рік
Найбільше підскочили ціни у Львові та Києві. Фото: pexels.com

Наближається Новий рік і українці вже почати шукати місце для святкування. Однак ціни на квартири та будинки в деяких містах істотно зросли.

Найбільше підскочили ціни у Львові та Києві. Бюджетні варіанти житла на новорічну ніч можна знайти в Чернігові та Кропивницькому – 400 грн. Недорогий варіант відсвяткувати на Західній Україні – Івано-Франківськ. Оренда квартири тут становить у середньому 430 грн за добу. Найдешевше можна зняти квартиру у Сумах – орендатори просять 350 грн за добу, розповідає Obozrevatel.

Ціна на оренду будинку вища: у середньому це коштуватиме 1,5 тис. грн. У Львові за будинок доведеться віддати в середньому 3 тис. грн за добу. Порівняно із аналогічним періодом торік, це у 2,5 разу дорожче.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порівняли, де найбільше зросли ціни на житло

У Дніпрі вартість оренди була меншою в 1,5 разу – із 2 тис. вона піднялася до 3 тис. грн. У Києві котеджі подорожчали на 11% – 5 тис. грн на день, в Одесі на 8% – 2,7 тис грн на день.

Утім, у Харкові зняти будинок цьогоріч стало, навпаки, дешевше на 7% - тепер просять у середньому 2,8 тис. грн.

У листопаді орендували 269 столичних квартир, що на на 9% менше, ніж у жовтні. Рівень витрат на оренду склав $290 тис.

Зараз ви читаєте новину «Де найдешевше зняти квартиру на Новий рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі