понеділок, 22 березня 2021 10:39

Ціни на нафту продовжують стрімко падати

Ціни на нафту продовжують стрімко падати
В ході попередніх торгів світові ціни на нафту підскочили на 2%. Фото: unsplash

Через побоювання падіння попиту на паливо у зв'язку з новими карантинними обмеженнями в Європі ціни на нафту повернулись до падіння.

Вартість бареля нафти Brent становить $64,25. Барель WTI торгувався на рівні $61,19. Падіння ф'ючерсів становить 0,43% та 0,41% відповідно, пише enkorr.

Під час попередніх торгів світові ціни на нафту підскочили на 2%. Це сталось після обстрілу єменськими повстанцями об'єктів нафтової промисловості на території Саудівської Аравії.

"Ми все ще далекі від повного відновлення попиту. Головною опорою для нафтового ринку сьогодні є рекордно високі рівні відключених видобувних потужностей", - каже головний стратег Axi з глобальних ринків Стівен Іннес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ціни на нафту можуть злетіти до $100

Організація країн-експортерів нафти і її союзники здійснили безпрецедентне скорочення виробництва в рамках угоди ОПЕК+, щоб збалансувати глобальні ринки після того, як попит на паливо впав на тлі пандемії Covid-19.

Минулого тижня котирування ресурсу падали на тлі зростання запасів сирої нафти та моторного палива.

Зараз ви читаєте новину «Ціни на нафту продовжують стрімко падати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі