четвер, 18 березня 2021 13:23

Ціни на нафту падають п'ятий день поспіль

Ціни на нафту падають п'ятий день поспіль
Комерційні запаси нафти в США збільшилися на 2,4 млн барелів. Фото: unsplash

Котирування нафти падають на тлі зростання запасів сирої нафти та моторного палива. Нова хвиля пандемії знижує попит на ресурс.

18 березня вартість бареля нафти Brent становила $67,75. Барель нафти WTI торгувався по $64,38. Попередні торги завершилися на рівні $68,39 і $64,80 відповідно, пише enkorr.

За підсумками минулого тижня, комерційні запаси нафти в США збільшилися на 2,4 млн барелів. Бензину й дизельного палива - також зросли, всупереч очікуванням аналітиків. Цього року загальні запаси ресурсу вперше перевищили 500 млн барелів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ціни на нафту можуть злетіти до $100

Уповільнення деяких програм вакцинації та перспектива запровадження додаткових обмежень для контролю над поширенням коронавірусу знизили очікування щодо відновлення використання палива.

Минулого тижня роздрібні мережі АЗС підняли вартість бензинів і дизельного палива на 10-50 коп./л. Середня ціна бензину марки А-92 становила 27,35 грн/л, бензин марки А-95 коштував 28,35 грн/л.

Зараз ви читаєте новину «Ціни на нафту падають п'ятий день поспіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі