пʼятниця, 26 травня 2017 10:27

CBONDS: група ICU - лідер з торгівлі ОВДП восьмий рік поспіль

CBONDS: група ICU - лідер з торгівлі ОВДП восьмий рік поспіль
Фінансова компанія ICU 8 рік поспіль займає першу сходинку в рейтинзі операторів ринку облігацій внутрішньої державної позики в Україні

Після підведення підсумків 2016 року фінансова компанія ICU вже восьмий рік поспіль впевнено очолює рейтинги торговців ОВДП в Україні (операторів ринку облігацій внутрішньої державної позики).

Ренкінг оприлюднений ІА Cbonds за підсумками торгових угод ОВДП за минулий 2016-й рік.

У повідомленні наголошується, що група ICU зберегла своє лідерство за сумарною кількістю угод на біржовому та позабіржовому ринку (її частка в торгах становить близько 34,7%). Вона впевнено утримує 2-ге місце в ренкінгу за обсягом всіх угод і навіть змогла значно збільшити власну частку до 24,75% проти 21,16% за 2015 рік.

Керівний директор групи ICU Костянтин Стеценко заявив, що їхня компанія є найбільшим дилером і брокером ринку державних цінних паперів в Україні. Вони активно проводять торги, купуючи облігації як на первинних аукціонах, організованих Мінфіном, так і на вторинному ринку. Клієнти ICU - це найбільші недержавні пенсійні фонди, банки, страхові компанії, інвестиційні організації, корпоративні клієнти, фізичні особи.

Щорічні ренкінги Cbonds свідчать про активність торговців цінними паперами на ринку ОВДП, враховуючи обсяги угод та їх загальну кількість.

ICU (Investment Capital Ukraine) - заснована 2006 року фінансова група, яка надає послуги з торгівлі цінними паперами, з управління активами приватних та інституційних інвесторів, інвестиційно-банківськими послугами. 2013 року до складу групи ICU також увійшов банк "Авангард".

Зараз ви читаєте новину «CBONDS: група ICU - лідер з торгівлі ОВДП восьмий рік поспіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі