вівторок, 22 вересня 2020 21:10

Які послуги українці замовляють в інтернеті

Які послуги українці замовляють в інтернеті
Через інтернет замовили написати портрет кота по фотографії. Фото: Kabanchik.ua

Все частіше українці замовляють послуги через інтернет. Крім того, за літо стало більше незвичних завдань, за які громадяни готові платити.

Наприклад, було замовлення написати портрет кота по фотографії. За таку картину замовник заплатив 1700 грн, пише Kabanchik.ua.

Шукали людину, яка зможе заримувати певні літери алфавіту. З них мали починатися дитячі вірші. Зокрема, з літер Є, І, Ї, Р, С, Т, У, Ф, Х, Ц, Ч, Ш, Щ, Ь, Ю, Я. Таке завдання виконали за 200 грн.

За 300 грн знайшли людину, яка зайняла альтанку для компанії у зоні відпочинку "Берізка". 100 грн заплатили тому, хто погодився розміняти 500 грн дрібними банкнотами по 1, 2 і 5 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як повернути гроші за неякісне взуття: "шкідлива" порада від експерта

Також в інтернеті шукали людину, яка допоможе спіймати мишу, яка пробралася в квартиру на 9 поверсі. Було замовлення з проханням знайти кілька осиних гнізд для наукової виставки. Це повинні були бути цілі гнізда діаметром з футбольний м'яч.

За 200 грн знайшли людину, яка погодилася зібрати і закріпити намет у дворі на асфальті. За 500 грн через інтернет замовили кілька уроків у вчителя танго. У такий спосіб донька здійснила давню мрію батьків.

80% українців старше 16 років користується інтернетом. З них приблизно 36% купують товари онлайн. Серед них найбільше людей віком 26-45 років. Водночас найактивніші покупці - громадяни віком 16-25 років. Найчастіше в інтернеті купують одяг, побутову техніку та електроніку, косметику та парфумерію.

Зараз ви читаєте новину «Які послуги українці замовляють в інтернеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі