середа, 28 березня 2018 21:10

Як успішно пройти випробувальний термін на новій роботі

Як успішно пройти випробувальний термін на новій роботі
Спеціалісти радять не замикатися в собі, знайомитися з новими людьми. Фото: Бізнес-UA!

Для 78% опитаних українців пошук роботи пов'язаний з проблемами і труднощами. Лише кожен п'ятий працевлаштувався без проблем.

Водночас у тих, хто знайшов роботу, часто виникають питання щодо успішного проходження випробувального терміну. Рекрутери радять повірити у свої сили і не боятися стажувань, пише Work.ua.

Звісно перший день на новій роботі ви відчуватимете дискомфорт. Однак спеціалісти радять не замикатися в собі, знайомитися з новими людьми. Тоді вдасться підтримувати бесіду і проявити свій професіоналізм.

Крім цього, не варто недооцінювати себе. Адже вас обрали з маси інших кандидатів. Тому необхідно вірити у свої сили. Поступово вивчити, як влаштовані процеси в компанії. Далі повноцінно взятися за роботу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рекрутери назвали поширені помилки під час пошуку роботи

Водночас рекрутери радять не піддаватися негативним думкам. На першому ж дні стажування не варто думати, що ви допускаєте занадто багато помилок і неточностей. Або вважати, що вас не залишать після випробувального терміну лише тому, що компанії вигідно набирати людей на місяць-два і звільняти.

Якщо вам сподобається компанія, колектив і умови роботи, зробіть все, щоб успішно пройти стажування і отримаєте свою першу зарплату.

В Україні пропонують на 4 дні збільшити відпустку. Крім того, за умови підписання відповідного договору, збільшити тривалість робочого дня до 12 годин. За додаткові години обіцяють доплачувати. За кожну додаткову годину роботи, якщо їх більше 120 за рік, працівник отримуватиме потрійну оплату.

Зараз ви читаєте новину «Як успішно пройти випробувальний термін на новій роботі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі