четвер, 11 травня 2017 14:26

12 банків-банкрутів виграли суди у НБУ

Банки, оголошені банкрутами, подають у суд на Нацбанк. Станом на 1 травня 2017 року суди прийняли рішення щодо 12 банків. Про це повідомляє Нацбанк.

"Національний банк оскаржує неправосудні судові рішення до судів вищих інстанцій. У квітні 2017 року НБУ направив до Вищого адміністративного суду України касаційну скаргу на рішення суду апеляційної інстанції щодо "КСГ Банк", - йдеться у повідомлення.

Такі рішення винесли щодо банків "Фінансова ініціатива", "Союз", "Український інноваційний банк", "Преміум", "Капітал", "Велес", "Радикал банк", "ТК Кредит", "Східно-промисловий комерційний банк", "Київська Русь", "КСГ Банк", "Хрещатик".

Автор: bank.gov.ua
  12 банків-банкрутів виграли суди у НБУ
12 банків-банкрутів виграли суди у НБУ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще один банк прийняв рішення самоліквідуватися

Нацбанк вбачає у неправосудних судових рішеннях про відновлення діяльності виведених з ринку банків виникнення системних ризиків для фінансової стабільності. Адже судову систему використовують власники таких банків як квазілегітимний інструмент повернення їх на ринок. Це нівелює зусилля НБУ, спрямовані на оздоровлення банківської системи України.

Правоохоронці Києва затримали чотирьох працівників банку "Хрещатик", які намагалися уникнути відповідальності за розкрадання 50 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «12 банків-банкрутів виграли суди у НБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі