субота, 26 листопада 2016 09:05
Сергій Дзех
Сергій Дзех
Журналіст, редактор

Четверта дружина

– Я знову одружився. Цього разу вже точно востаннє, – казав півроку тому Андрій.

За останні дев'ять років брав шлюб учетверте. З поперед­німи трьома дружинами розходився через політичні розбіжності. Все повторював: "Україна мені дорожча".

– І в усьому цьому винен гад Янукович. Наче прокляв мене. З першою жінкою зійшлися, і було все в порядку. А потім бахнула криза 2008 року. Кажу їй, що треба перетерпіти, а вона завила про Януковича. Мовляв, був прем'єром і такого краху не мали. Скандалили жахливо! Погнав її.

Вдруге оженився за три роки. Про політику старався не говорити, а коли раз у компанії завелися – жінка сказала, що підтримує "регіо­налів". У мене дах зірвало. Зрозумів, разом не житимемо. З третьою був найдовше. Але півтора року тому зізналася, що ненавидить Майдан, який вигнав "успішного" президента. Звинуватила революцію в тому, що батько втратив бізнес. Розійшлися. І ось нарешті Марія – в політику не влазить, красива. Є відчуття, що знайшов кохання всього життя.

Два тижні тому говоримо з Андрієм у Skype.

– Марія теж скурвленою виявилася. Забула закрити профіль у "Вконтакте". Зайшов і шокувався. Вона сидить у групах, де підтримують Росію. Писала коментарі, що все одно добре ставиться до росіян. Думав – уб'ю. Але втримався. Бо дуже смачно готує. Краще мами. Боюся, такої більше не зустріну.

Зараз ви читаєте новину «Четверта дружина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі