суббота, 26 ноября 2016 09:05
Сергей Дзех
Сергей Дзех
Журналист, редактор

Четверта дружина

– Я знову одружився. Цього разу вже точно востаннє, – казав півроку тому Андрій.

За останні дев'ять років брав шлюб учетверте. З поперед­німи трьома дружинами розходився через політичні розбіжності. Все повторював: "Україна мені дорожча".

– І в усьому цьому винен гад Янукович. Наче прокляв мене. З першою жінкою зійшлися, і було все в порядку. А потім бахнула криза 2008 року. Кажу їй, що треба перетерпіти, а вона завила про Януковича. Мовляв, був прем'єром і такого краху не мали. Скандалили жахливо! Погнав її.

Вдруге оженився за три роки. Про політику старався не говорити, а коли раз у компанії завелися – жінка сказала, що підтримує "регіо­налів". У мене дах зірвало. Зрозумів, разом не житимемо. З третьою був найдовше. Але півтора року тому зізналася, що ненавидить Майдан, який вигнав "успішного" президента. Звинуватила революцію в тому, що батько втратив бізнес. Розійшлися. І ось нарешті Марія – в політику не влазить, красива. Є відчуття, що знайшов кохання всього життя.

Два тижні тому говоримо з Андрієм у Skype.

– Марія теж скурвленою виявилася. Забула закрити профіль у "Вконтакте". Зайшов і шокувався. Вона сидить у групах, де підтримують Росію. Писала коментарі, що все одно добре ставиться до росіян. Думав – уб'ю. Але втримався. Бо дуже смачно готує. Краще мами. Боюся, такої більше не зустріну.

Сейчас вы читаете новость «Четверта дружина». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

3

Оставлять комментарии могут лишь авторизированные пользователи