четвер, 15 серпня 2019 20:48

Зупинили незаконне перевезення людей з окупованої території

Зупинили незаконне перевезення людей з окупованої території
Мешканців Луганщини возили через РФ. Фото: 112

Механізм незаконних пасажирських перевезень з тимчасово окупованих районів Луганщини на підконтрольну українській владі територію блокували співробітники СБУ.

Нелегальний бізнес організували двоє мешканців Стаханова. Вони мали українські дозвільні документи для здійснення міжнародних перевезень з безстроковим терміном дії. Перевізники зареєструвались як суб'єкти господарювання в окупованій частині Луганщини. Зловмисники сплачували податки та збори до бюджету псевдодержавного утворення, передали в прес-службі СБУ.

Залучили 8 мешканців Стаханова та Харкова для незаконних перевезень. Вони працювали водіями.

Автобуси з пасажирами їхали до РФ через тимчасово неконтрольовану ділянку державного кордону та в'їжджали в Україну через пункти пропуску.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія підготувала жителям ДНР і ЛНР "паспортний сюрприз"

У Харкові в житлових приміщеннях та транспортних засобах фігурантів провадження правоохоронці вилучили документи та інші речові докази протиправної діяльності.

Слідчі СБУ повідомили про підозру двом учасникам незаконних перевезень. Накладено арешт на транспортний засіб. Фігурантам справи обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Тривають невідкладні слідчі дії.

Співробітники СБУ блокували механізм незаконних пасажирських перевезень у тимчасово окуповані райони Луганської області та в зворотному напрямку.

Зараз ви читаєте новину «Зупинили незаконне перевезення людей з окупованої території». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі