вівторок, 06 грудня 2022 07:18

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ потрощили техніку і важливий об'єкт ворога: гарні новини від Генштабу

ЗСУ потрощили техніку і важливий об'єкт ворога: гарні новини від Генштабу
ЗСУ за добу уразили два пункти управління, вісім районів зосередження особового складу та важливий об'єкт противника. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Розпочалася 286-та доба російського широкомасштабного вторгнення.

За минулу добу підрозділи Збройних сил України відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Верхньокам'янське, Бахмут, Андріївка, Яковлівка, Соледар, Курдюмівка, Красногорівка Донецької області, повідомив Генеральний штаб ЗСУ вранці 6 грудня.

"Авіація Сил оборони України протягом минулої доби завдала 15 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також п'ять ударів по позиціях зенітно-ракетних комплексів противника", – ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американські аналітики розказали, від чого зимою залежатиме успіх ЗСУ

Підрозділи ракетних військ і артилерії ЗСУ за добу уразили два пункти управління, вісім районів зосередження особового складу та важливий об'єкт противника.

Вчора у Генштабі підтвердили ураження зосередження живої сили ворога в Якимівському районі Запорізької області. Втрати противника становили до 30 військовослужбовців пораненими та понад 10 ліквідованими.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ потрощили техніку і важливий об'єкт ворога: гарні новини від Генштабу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі