пʼятниця, 26 квітня 2019 10:25

ЗСУ на Донбасі привели у повну бойову готовність

ЗСУ на Донбасі привели у повну бойову готовність
Усі підрозділи готові до попередження спроб дестабілізації ситуації. Фото: з відкритих джерел

Станом на 26 квітня в Об'єднаних силах посилили пильність, розвідку і бойову службу.

Підрозділи ЗСУ готові стримувати збройні формування Російської Федерації на всіх можливих напрямках ескалації бойових дій, про це повідомив прес-центр ООС у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЄС різко відреагував на видачу російських паспортів на Донбасі

Усі підрозділи готові до попередження спроб дестабілізації ситуації (підтримання громадського порядку) під час Великодня. Командувач ОС генерал-лейтенант Сергій Наєв перевірив готовність підрозділів до дій за призначенням. Провели перевірки та тренування резервів, уточнили завдання підрозділам розвідки, артилерії та контрснайперської боротьби. Окремо перевірені та підготовлені всі складові сектору безпеки, залучені до операцій ОС.

"Об'єднані сили мають усе необхідне для виконання завдань за призначенням у випадку ескалації бойових дій. Із силами і засобами проведені заходи щодо вдосконалення сумісності, здійснено поповнення підрозділів боєприпасами і матеріально-технічними засобами", – заявив Наєв.

Російська влада шляхом підписання указу про спрощене надання громадянства РФ жителям окупованих територій Донбасу запустила абхазький сценарій на сході України. Вважає Борис Бабін, громадський і політичний діяч, доктор юридичних наук.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ на Донбасі привели у повну бойову готовність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі