субота, 01 лютого 2020 16:59

Знову втрати: на передовій загинула медик Клавдія Ситник

Знову втрати: на передовій загинула медик Клавдія Ситник
Медик Клавдія Ситник загинула від осколкового поранення у груди. ФОТО: Facebook

У зоні ООС сьогодні загинула старший медик 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" 33-річна Клавдія Ситник.

Вона отримала осколкові поранення під час обстрілу бойовиками українських позицій біля Новотошківського Попаснянского району на Луганщині, йдеться у повідомленні ООС на сторінці у Facebook.

"Під час доставки медикаментів на позицію, жінка потрапила під ворожий обстріл та отримала множинні осколкові поранення, несумісні з життям. Командування об'єднаних сил висловлює глибокі співчуття рідним та близьким полеглої української захисниці", - йдеться у повідомленні.

Клавдія Ситник народилася 25 лютого 1986 року у селищі Зачепилівка на Харківщині, де постійно проживала. Закінчила Красноградський медичний коледж, була фельдшером за освітою, проходила практику на швидкій допомозі. У лютому 2017 року призвалася на військову службу у Зачепилівському військкоматі й уклала трирічний контракт зі Збройними Силами. Служила у 54-й окремій механізованій бригаді, а у жовтні минулого року перейшла до холодноярців, коли бригада тренувалася на Яворівському полігоні, йдеться у повідомленні 93-ї бригади у Facebook.

У загиблої залишилася донька Юлія 2008 року народження. Також батьки і молодша сестра, яка має інвалідність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Феєрична ліквідація: скільки бойовиків знищили на Донбасі в січні

Вранці у штабі ООС повідомили, що бойовики за останню добу вісім разів обстріляли українські позиції. Втрат не було.

Зараз ви читаєте новину «Знову втрати: на передовій загинула медик Клавдія Ситник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі