субота, 01 лютого 2020 09:21

Окупанти за добу 8 разів обстрілювали українських військових

Окупанти за добу 8 разів обстрілювали українських військових
1 лютого озброєні формування РФ 8 разів порушили режим припинення вогню Фото: ukrinform.ru

За останню добу озброєні формування РФ 8 разів порушили режим припинення вогню.

Противник обстрілював наші позиції з заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів й іншої стрілецької зброї, йдеться у зведенні штабу ООС.

"У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив п'ять обстрілів по наших позиціях, а саме: поблизу населеного пункту Широкине – з мінометів калібру 82 мм противник випустив 13 мін, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; неподалік Старогнатівки – з гранатометів різних систем; поруч з Авдіївкою – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; поблизу Лебединського – з ручного протитанкового гранатомету, великокаліберного кулемету та іншої стрілецької зброї; у районі Василівки – з великокаліберного кулемету та стрілецької зброї.

3 ворожі обстріли зафіксовали у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ". Двічі поряд з Луганським – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; поруч з Новолуганським – зі станкового протитанкового гранатомету противник здійснив 7 пострілів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На передовій знову обстріли забороненими калібрами - є постраждалий

Учора, 31 січня, у результаті ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил не було. З початком цієї доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. За поточну добу втрат немає.

З початку 2020 року бойовики на Донбасі втратили 27 осіб загиблими. Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у Facebook. У штабі ООС підкреслюють, що в разі загрози життю і здоров'ю особового складу або прориву диверсійно-розвідувальних груп противника військові відкривають вогонь у відповідь.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти за добу 8 разів обстрілювали українських військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі