середа, 13 квітня 2022 06:53

Спецтема: Війна Росії проти України

Знищують артилерію та літаки окупантів: ЗСУ відбивають атаки ворога на Сході

Знищують артилерію та літаки окупантів: ЗСУ відбивають атаки ворога на Сході
ЗСУ відбивають атаки ворога на Сході. Фото: Генштаб

За минулу добу ЗСУ відбили шість атак ворога на території Донецької та Луганської областей.

Знищили дві одиниці автомобільної техніки та три артилерійські системи противника. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін вирішив покінчити з власною армією - Арестович

Крім цього, українські воїни збили ворожий літак Су-25. Противник суттєво зменшив використання авіації у зв'язку з погодними умовами.

"На Донецькому і Таврійському напрямках противник продовжував завдавати авіаційних ударів по Маріуполю. Веде наступ в районі металургійного комплексу Азовсталь та морського порту. На Південнобузькому напрямку ворог намагається оволодіти окремими населеними пунктами, успіху не має", - йдеться у повідомленні.

Радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко повідомляє, що наступ на Схід уже почався. Росія продовжує накопичувати сили в регіоні. "На мою думку, цей великий наступ уже розпочався", - зазначив Денисенко. Він каже, що повторення 24 лютого не буде. Поки великих битв не відбувається, але наступ уже почався.

Зараз ви читаєте новину «Знищують артилерію та літаки окупантів: ЗСУ відбивають атаки ворога на Сході». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі