вівторок, 05 вересня 2017 14:30

Жителі Донбасу тотально розчарувались у результатах свого референдуму

Жителі Донбасу тотально розчарувались у результатах свого референдуму
Мітинг за проведення референдуму на Донбасі 2014 року. Зараз абсурдність "волевиявлення" визнають навіть його організатори

Жителі окупованого Донбасу повністю розчарувалися в окупантах. Це визнають навіть самі організатори референдуму 2014 року.

Про це повідомляє "Апостроф".

"Якби люди голосували зараз, то результат не те, що протилежним б виявився, а ніхто взагалі не прийшов би на дільниці. Коли закликали: "Путін, введи війська", то все ж думали, що ці війська стануть де-небудь на кордоні з областю і будуть своєрідним щитом. У Криму ж не було війни, все пройшло без шуму і пилу. Але вийшло не так: ми отримали реальну війну, безробіття і відсутність будь-яких видимих перспектив. Підприємства закривають, зарплати реально жебрацькі... Просто зараз би люди зрозуміли, якщо вони підуть голосувати, то проголосують за війну. Тоді ніхто цього не розумів і навіть не думав про це", - сказала Світлана, організаторка фейкового референдуму у Ворошиловському районі Донецька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журналіст розповів, звідки взялися ЛНР і ДНР

"Вірив у Росію, яка нас не кине. Але вона кинула, причому під танки! - написав він. - Тисячі людей забивають, як худобу для телевізійної картинки. Донбасу не судилося пройти шлях Криму! Нас зрадили і продали! За що боролися і вмирали!? Те, що ми називаємо "ДНР" - пародія на державу. 2014 року люди голосували за приєднання до Росії. Якби референдум відбувся сьогодні, результат його був би протилежним. Люди були обмануті, в тому числі і мною. Сьогодні ДНР тримається на внутрішньому терорі. Для повернення нормального життя, відновлення роботи підприємств неминуче повернення в Україну! Донбас - це Україна!" - говорить Роман Лягін, один із організаторів референдуму про самовизначення ДНР.

Путін найближчим часом не погодиться вивести війська з Донбасу. Проблема окупації Донбасу вирішиться лише після зміни влади в Росії.

Зараз ви читаєте новину «Жителі Донбасу тотально розчарувались у результатах свого референдуму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі