понеділок, 07 лютого 2022 13:17

Жінка з Донеччини передавала бойовикам інформацію про розташування українських військ

Жінка з Донеччини передавала бойовикам інформацію про розташування українських військ
Підозрювану відправили під варту. Фото: gp.gov.ua

Мешканці села Гранітне Волноваського району Донецької області повідомили про підозру у сприянні діяльності терористичної організації.

Про це повідомляє Офіс генпрокурорки.

Слідство повідомляє, що упродовж січня 2022 року жінка через месенджер передавала терористам ДНР дані про розташування військових підрозділів Збройних сил України у селі та на прилеглій території.

"Підозрювана, маючи освіту картографа, надала учаснику НЗФ детальну інформацію у вигляді фотокарт місцевості з нанесеними умовними позначеннями про розміщення техніки, окопів, бліндажів, блокпостів, будинків та укриттів, які використовуються українськими захисниками", - йдеться у повідомленні.

Підозрювану затримали на КПВВ Новотроїцьке. Їй обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави.

На Донеччині викрили завербованого російськими спецслужбами жителя Харкова. Працював на окупантів з квітня 2020 року - передавав бойовикам секретні дані про розробки новітніх систем зброї.

Зараз ви читаєте новину «Жінка з Донеччини передавала бойовикам інформацію про розташування українських військ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі