пʼятниця, 18 вересня 2020 22:40

Зеленському вдасться завершитии війну - Єрмак

Зеленському вдасться завершитии війну - Єрмак
Єрмак розповів про роботу президента на Донбасі. Фото: "Слово і Діло"

Глава Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що президенту Володимиру Зеленському вдасться досягти миру на Донбасі.

"Я думаю, що українці вже звикли, що все, що обіцяє президент Зеленський, він робить. Тому у мене немає ніяких сумнівів, що протягом своєї каденції президент Зеленський закінчить цю війну", - заявив він в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера".

Єрмак визнав, що на шляху до миру не все проходить гладко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ блокує обмін полоненими - ТКГ

"Але є сьогодні дуже, я вважаю, українська перемога. У нас сьомий тиждень режиму тиші. Для скептиків відразу скажу так: на шостому тижні у нас було трагічна подія, ми втратили нашого героя, нашого воїна. Ми спостерігаємо багато провокацій з того боку. Так, не є ідеальним механізм, який погодили за змістом режиму тиші", - пояснив Єрмак.

Від початку вересня на окуповану частину Донецької та Луганської областей РФ через неконтрольовану ділянку кордону доставила 15 одиниць бойової техніки і близько 1,2 тис. тонн пального, 6 вагонів та 10 вантажних автомобілів з протитанковими мінами і боєприпасами, у т.ч. для артилерійських систем.

Зараз ви читаєте новину «Зеленському вдасться завершитии війну - Єрмак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі