вівторок, 06 листопада 2018 12:53

Замість гречки: у ЛНР придумали, як збільшити явку на "вибори"

Замість гречки: у ЛНР придумали, як збільшити явку на "вибори"
У ЛНР бойовики купуватимуть явку на "вибори" ватажка. Фото: Радіо Свобода

У терористичному бандформуванні ЛНР даватимуть 100 рублів (42 грн - Gazeta.ua) людям, які прийдуть на "вибори" ватажка 11 листопада.

Місцевий мобільний оператор, який підпорядковується бойовикам, пообіцяв видавати картки для поповнення рахунку. Про це заявив гендиректор мобільного оператора "Лугаком" Едуард Єгоров, передають ЗМІ бойовиків.

"Кожен житель ЛНР, який проголосував 11 листопада на виборах "глави республіки" і "депутатів народної ради", зможе безкоштовно отримати картку поповнення на 100 рублів від "республіканського" оператора мобільного зв'язку "Лугаком" у рамках акції "Покажи силу свого голосу", - сказав Єгоров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Став письменником: викрили "Вагнерівця" з Одеси, який воював на Донбасі

Він зазначив, що біля кожної "виборчої дільниці" чергуватимуть представники "Лугакому" у брендованому одязі. Жителі, які проголосували, можуть підійти до представника та отримати карту оплати на 100 рублів.

Державний департамент США закликав РФ приєднатись до України у прагненні до миру та скасувати "незаконні, фіктивні вибори" в ОРДЛО. У Держдепі також привітали Україну із продовженням дії закону про особливий статус Донбасу.

Зараз ви читаєте новину «Замість гречки: у ЛНР придумали, як збільшити явку на "вибори"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі