субота, 17 лютого 2024 21:55

Спецтема: Війна Росії проти України

Захисники Авдіївки записали звернення до українців з окопів після відходу з міста

Захисники Авдіївки записали звернення до українців з окопів після відходу з міста
Бійці третьої окремої штурмової бригади ЗСУ записали звернення до українців з окопів. Фото: скріншот

У тотальному пеклі Авдіївки, після відходу з позицій, бійці третьої окремої штурмової бригади ЗСУ записали звернення до українців з окопів.

Деякі з них під час запису ролика були закривавлені. Відео до нації опублікував заступник командира 3 ОШБр Максим Жорін у соціальних мережах.

Все почалося з традиційного: "Україна понад усе". Далі військові сказали кілька слів тим, кому збирати полуницю у Польщі "миліше" за війну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни захопили мікрорайон "Хімік" та Авдіївський коксохімічний завод: карта

"Ось наша компанія, яка виїжджала. Пацани герої, отак, бл**ь, вони виглядають. Хлопчики по 18-19 років, діди бл**ь по 40 років воюють, а вони сидять вдома шкаряться, качаються... Клубніка у Польщі - то х**ня, пацани, реальний двіж тут, на передку", - сказали оборонці Авдіївки.

За їхніми словами, "поки живемо", але війна - це не про "гражданку" та "цивілку".

Вночі, 17 лютого, головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський повідомив, що українські війська вийшли з Авдіївки Донецької області, щоб уникнути оточення.

Сирський зауважив, що українські військові завдали ворогу значних втрат. За його словами, воїни ЗСУ гідно виконали свій військовий обов'язок, зробили все можливе для знищення найкращих російських військових частин.

У бійців Третьої штурмової бригади були особливі завдання в Авдіївці.

Їх не просто так завели в місто, коли готувався вихід основних підрозділів, що утримували Авдіївку. Про сказав військовослужбовець 26-го окремого стрілецького батальйону 47-ї ОМБр Максим Куринський, який воює на Авдіївському напрямку.

Зараз ви читаєте новину «Захисники Авдіївки записали звернення до українців з окопів після відходу з міста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі