неділя, 20 травня 2018 09:34

Загострення на фронті: бойовики застосували "Гради"

Загострення на фронті: бойовики застосували "Гради"
Бойовики застосували "Гради": зведення за минулу добу з фронту Фото: vnews.agency

Впродовж минулої доби на всій лінії зіткнення в районі проведення операції Об'єднаних сил тривали інтенсивні бойові дії. Троє військових отримали поранення і доставлені до шпиталю.

"Російсько-окупаційні війська 58 разів порушували режим припинення вогню, з них 22 рази застосовували 122-мм артилерію, 120 та 82-мм міномети... Противник п'ять разів застосував важке озброєння, в тому числі реактивні системи БМ-21 ("Град". - Gazeta.ua) по захисникам Авдіївки в районі Донецької фільтрувальної станції", - повідомляють у прес-центрі операції Об'єднаних сил.

Бойовики намагались витіснити українські війська з районів населених пунктів Новотошківське, Кримське, Новозванівка, Золоте, Троїцьке на Луганщині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терорист Стрєлков назвав окуповані міста, які бойовики втратять

"На Донецькому напрямку інтенсивні бойові дії тривали в районах населених пунктів Зайцеве, Залізне, Авдіївка, Новотроїцьке. Противник вдається до ведення вогню з артилерії та мінометів з житлових кварталів міста Горлівка, прикриваючись мирним населенням. На Маріупольському напрямку активні бойові дії тривали в районах населених пунктів Пищевик, Талаківка та Широкине", - додає прес-центр.

За даними розвідки, знищено одного та поранено трьох бойовиків.

19 травня в селі Литвинів Підгаєцького району Тернопільщини поховали загиблого бійця 14 механізованої бригади Івана Кураша.

Зараз ви читаєте новину «Загострення на фронті: бойовики застосували "Гради"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі