субота, 11 листопада 2017 14:15

"Забили до смерті і заявили про суїцид" - проти Плотницького назріває бунт

"Забили до смерті і заявили про суїцид" - проти Плотницького назріває бунт
Ватажок ЛНР Ігор Плотницький прибирає неугодних. Фото: patrioty.org.ua

В окупованому Луганську міністр сільського господарства Руслан Сороковенко збунтувався проти ватажка ЛНР Ігоря Плотницького.

Про це в своєму блозі написав журналіст Денис Казанський.

"Сепаратисти продовжують сваритися і ділити владу. Після того, як Плотницький виселив міністра внутрішніх справ ЛНР Ігоря Корнета із захопленого дому і показав це шоу на місцевому телеканалі, проти Плотницького ополчилися і інші міністри, - зазначив Казанський.

Зокрема, аграрний міністр ЛНР Руслан Сороковенко звинуватив Плотницького у фальсифікації перевороту.

Сороковенко заявив, що поки працював у міліції ЛНР накопичив зброї, боєприпасів та вибухівки. Плотницький змусив його здати весь арсенал. А незабаром ту зброю і вибухівку підкинули політичним опонентам Плотницького - Ципкалову і Кисельову, звинувативши у спробі збройного перевороту в Луганську.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захарченко і Плотницький не можуть вирішити, хто буде зверху

"Ципкалова люди Плотницького забили до смерті і розповіли, що він скоїв суїцид. Не питайте мене, чому міністр сільського господарства накопичив вдома два КамАЗи зброї і вибухівки. Не питайте, чому він поголений під нуль і виглядає як гопник із Красного Луча. Я нічого не знаю. Це Луганськ, і інші пояснення тут зайві", - додав Денис Казанський.

Водночас він уточнив, що Сороковенко, судячи з назви його відео, звертається до президента РФ і російських правоохоронних органів.

"Легенда про "їх там немає" руйнується на очах. Ніхто вже не соромиться. У критичний момент, коли над міністрами навис караючий меч Венедиктовича, вже не до конспірації. Мабуть, Сороковенко боїться, що його теж виженуть із захопленого особняка, як Корнета. Вирішив зіграти на випередження", - вважає блогер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЛНР приїхали "чистильники" з Москви

"Цікава щуряча метушня. Ось-ось поллється кровище. Пора вже Плотницькому показати сильну руку, яку в Луганську так люблять. Давай, Венедиктич, розстріляти як скажених собак! Карай і не соромся! Народ зрозуміє. Що ж це за російський мир без репресій і вбивств?" - резюмував Казанський.

Ватажок терористичного угрупування ЛНР Ігор Плотницький проводить кадрові перестановки. Він замінює неугодних чиновників на лояльніших до нього осіб.

Зараз ви читаєте новину «"Забили до смерті і заявили про суїцид" - проти Плотницького назріває бунт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі