пʼятниця, 03 листопада 2017 12:21

У ЛНР приїхали "чистильники" з Москви

У ЛНР приїхали "чистильники" з Москви
Фото: МК

В окуповану Луганщину прибула група російських чекістів для проведення "кадрових чисток", повідомила група "Інформаційний спротив".

За останні півроку в окупаційних структурах так званої ЛНР стались серйозні зміни як в уряді, так і в силових підрозділах. У жовтні "за пасивність" від виконання обов`язків усунули навіть "генпрокурора" ЛНР Заура Ісмаїлова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЛНР кадрові зміни: у відставку пішов "геншашличний"

Експерти пов'язували це з боротьбою за розподілення російської "гуманітарки" між ватажком терористів Ігорем Плотницьким і деякими неконтрольованими командирами луганських НЗФ. А днями для виправлення ситуації з території РФ у ЛНР прибула група представників російських спецслужб.

"Переважно це кадрові офіцери ФСБ, - повідомив голова ІС Дмитро Тимчук. - За інформацією, що ходить поміж співробітниками середньої ланки, їхнім завданням є проведення кадрових чисток в адміністративних структурах ЛНР".

Представники командування ОРДЛО намагаються заповнити нестачу бойовиків способом "вільної вербовки". Зараз організовані короткострокові курси з підготовки сержантського складу для поповнення "армії" ОРДЛО молодшим командним складом.

Зараз ви читаєте новину «У ЛНР приїхали "чистильники" з Москви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі