понеділок, 30 квітня 2018 15:49

"З перших днів плани Росії були зруйновані" - Порошенко підсумував АТО

"З перших днів плани Росії були зруйновані" - Порошенко підсумував АТО
Порошенко підбив підсумки проведення АТО. Фото: censor.net

За словами президента України Петра Порошенка, Антитерористична операція виконала поставлені завдання на Донбасі.

Формат АТО свого часу дозволив зруйнувати плани Кремля нав'язати світові тези, що в Україні відбувся "державний заколот" і дозволив провести вільні вибори, повідомив президент під час наради з керівниками силових відомств, передає УНІАН.

Президент зазначив, що запровадження АТО у 2014-му році дозволило у короткі терміни привести у відповідний бойовий стан усі наявні на той час можливості сектора оборони і безпеки України.

"Формат АТО свого часу дозволив зруйнувати плани Кремля нав'язати світові тези, що в Україні відбувся "державний заколот". З перших днів АТО плани Росії були зруйновані, а в Україні було забезпечене вільне волевиявлення громадян під час виборів, які проходили в умовах агресії РФ", - сказав Порошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі завершилася АТО: розкрили подробиці "нового порядку"

Крім того, він зауважив, що "за 4 роки завдяки загальнонаціональній солідарності, мужності та патріотизму усього українського народу Антитерористична операція виконала поставлені завдання".

Сьогодні о 14 годині формат АТО змінили на операцію Об'єднаних сил на Донбасі.

Росія зробила висновок, що наступальні дії на Донбасі матимуть для неї негативні наслідки і велику кількість жертв після подій в Дебальцевому і Донецькому аеропорту на початку 2015 року.

Зараз ви читаєте новину «"З перших днів плани Росії були зруйновані" - Порошенко підсумував АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі