середа, 20 березня 2024 06:15

Спецтема: Війна Росії проти України

Військовим РФ заборонили говорити з населенням ТОТ

Військовим РФ заборонили говорити з населенням ТОТ
Усі частини, які розміщені на ТОТ, отримали інструкцію зайвий раз не спілкуватися з цивільним населенням. Фото: ЦНС

Військовослужбовцям Російської Федерації начальство суворо заборонило говорити із мешканцями тимчасово окупованих територій.

Причиною рішення стала велика кількість інформації, яку місцеві передають Силам оборони, повідомив Центр національного спротиву.

"На тимчасово окупованих територіях ворог заборонив особовому складу розмовляти з місцевими, якщо цього не вимагають посадові обов'язки. Причиною цього є велика кількість інформації, яку місцеві передають ЗСУ, а з цим і посилення недовіри окупантів до місцевих", - ідеться в повідомленні.

Усі частини, які розміщені на ТОТ, отримали інструкцію зайвий раз не спілкуватися з цивільним населенням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зал ЗАЕС заповнений військовою технікою, а росіяни бігають поряд, розминаються - відео з окупованої станції

"Це вкотре свідчить, що ворог досі не контролює захоплені території і є лише тимчасовим окупантом на цій землі. Усі його рухи все одно стануть відомі, й розплата прийде до кожного", - наголошують у ЦНС.

Російський диктатор Володимир Путін заявив про бажання створити так звану демілітаризовану "санітарну зону" на підконтрольних Україні територіях через "трагічні події" у Бєлгородській та Курській областях.

Такі заяви президента РФ узгоджуються з нещодавнім закликом заступника голови Радбезу Дмитра Медведєва щодо повної ліквідації української державності та поглинання її Кремлем, йдеться у свіжому звіті Інститут вивчення війни (ISW).

Зараз ви читаєте новину «Військовим РФ заборонили говорити з населенням ТОТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі