середа, 01 березня 2017 15:58

"Води в резервуарах залишилось максимум на дві подачі" - Жебрівський

"Води в резервуарах залишилось максимум на дві подачі" - Жебрівський
Голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський

Води у міських резервуарах Авдіївки залишилось максимум на дві подачі в мережу. Про це у своєму Facebook повідомив Павло Жебрівський.

"Попередні 6 днів воду у місто подавали за графіком. Готуємо місто до автономного забезпечення водою. У приватному секторі розставили додатково 5 резервуарів ємністю по 1 метр кубічний. Адвентнистська гуманітарна агенція ADRA придбала 6 однокубових ємностей. Ще 7 резервуарів для питної води надає чеська гуманітарна організація "Людина в біді", - пише Жебрівський.

Станом на сьогодні у школах та інших соціальних об'єктах Авдіївки встановили 34 резервуари для питної води ємністю 1 метр кубічний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ОБСЄ вимагає у бойовиків негайно розмінувати фільтрувальну станцію

"Оперативний штаб опрацьовує можливість закупівлі ще 10 однокубових резервуарів для питної води. ДСНС готовий передислокувати до Авдіївки два водовози 7 і 9 метрів кубічних для розвезення питної води по резервуарах. З керівництвом визначили місце забору питної води", - поінформували у Facebook.

Авдіївський коксохім надає велику цистерну 17 м куб для забезпечення міста технічною водою.

Ремонтники чекають підтвердження, щоб почати відновлювати Донецьку фільтрувальну станцію. Про це розповів міністр з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Вадим Черниш. "Поки що немає підтвердження від спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню, що можна ввійти в цю зону. Вона небезпечна. Усі бригади в готовності", - сказав він.

Зараз ви читаєте новину «"Води в резервуарах залишилось максимум на дві подачі" - Жебрівський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі