вівторок, 20 грудня 2016 23:02

Військові влаштували Свято Миколая для дітей Донбасу
11

До Свята Миколая українські військові зібрали подарунки для дітей у прифронтовій зоні.

Близько півсотні кілограмів іграшок і солодощів попрямували зі Львова до дітей Донбасу. Вчора Миколай зі Львова нарешті дістався до малечі селища Лиман на Луганщині.

Учні першого та другого класів Лиманської школи отримали свої подарунки з рук військовослужбовців одного з підрозділів Повітряного командування "Захід", що виступили в ролі помічників Чудотворця. Школярі щиро зраділи подарункам та дякували військовим.

"Діти тут більше звикли до Діда Мороза. Але ми в цих краях окрім функції захисту намагаємось ще й виконувати культурно-просвітницьку місію, тож докладно розповіли про давні традиції свята, про самого Миколая та його добрі вчинки. Діти задавали питання, отримували відповіді і здається, прониклися суттю цього свята. Принаймні, обіцяли бути чемними весь наступний рік" – розповів заступник командира підрозділу полковник Олександр Зайчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики обстріляли дитячий садок

Окрім іграшок та смаколиків до малечі селища Лиман вирушили зі Львова блискучі дарунки, власноруч вироблені двома сестрами, яким по 9 та 12 років. Андріана та Ліля вклали багато любові та турботи в дві картини інкрустовані паєтками на радість своїх однолітків.

Бійці 93-ї механізованої бригади готують позиції до новорічних свят. До Дня святого Миколая на позиції "Веселка" бійці оздобили зброю прикрасами.
Зараз ви читаєте новину «Військові влаштували Свято Миколая для дітей Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі