понеділок, 06 травня 2019 19:02

Військові розповіли про ситуацію на Донбасі

Військові розповіли про ситуацію на Донбасі
Бойовики вісім разів обстріляли українських військових. Фото: Рoliteka

На Донбасі протягом доби бойовики вісім разів порушили режим припинення вогню.

Українських військових обстрілювали з 120 мм мінометів, озброєння бойових машин піхоти та великокаліберних кулеметів. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід" ворог п'ять разів обстріляв позиції Об'єднаних сил: з станкових протитанкових гранатометів – біля селища міського типу Талаківка; чотири рази з великокаліберних кулеметів - поблизу населених пунктів Мар'їнка, Гранітне, Талаківка і Лебединське.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Північ" ворог обстріляв позиції Об'єднаних сил тричі: двічі з 120 мм мінометів та озброєння бойових машин піхоти – поблизу села Новозванівка; з 120 мм мінометів – біля населеного пункту Троїцьке", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 днів боровся за життя: помер 24-річний морпіх Іван Сакаль

Втрат серед українських військовослужбовців немає.

"На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються", - зазначили у відомстві.

На Донбасі змінили командувача операцією Об'єднаних сил. Генерал-лейтенанта Сергія Наєва замінить генерал-лейтенант Олександр Сирський.

Зараз ви читаєте новину «Військові розповіли про ситуацію на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі