четвер, 29 листопада 2018 19:11

Військові повідомили прикрі новини з Донбасу

Військові повідомили прикрі новини з Донбасу
На Донбасі бойовики дев'ять разів порушили режим припинення вогню. Фото: Сxid

На Донбасі впродовж дня російські окупаційні війська дев'ять разів порушили режим припинення вогню.

Бойовики п'ять разів використали озброєння, заборонене Мінськими угодами. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"Вдень ворог відкривав прицільний вогонь з гранатометів та стрілецької зброї по позиціях Об'єднаних сил в районі населених пунктів Кримське, Вільний, Луганське, Авдіївка, Чермалик та Гнутове. Вогневі нальоти із застосуванням мінометів 82-го калібру ворог здійснив по оборонцях хутора Вільного, Луганського, Чермалика та Водяного, а позиції поблизу Тарамчука були обстріляні зі стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Серйозна загроза для Європи: у НАТО занепокоїлись через нові російські ракети

В ході бойових дій один український військовослужбовець отримав поранення. Також, в ході бойового зіткнення, зник безвісти солдат Сергій Проданюк, його розшукують.

Захоплення РФ 3 українських кораблів порушило договір про співробітництво у використанні Азовського моря та Керченської протоки і показало, що Москві не можна довіряти. Про це заявив міністр оборони США Джеймс Меттіс.

Зараз ви читаєте новину «Військові повідомили прикрі новини з Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі